Sant Feliu vol arreglar la façana marítima per l'estiu del 2018

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa fil a l'agulla per fer un rentat de cara a la façana marítima del municipi i estrenar-la l'estiu del 2018. Per fer-ho es treballarà en tres eixos, una intervenció urbanística per canviar la configuració i la millora de l'entorn del racó de Can Rius, 
This text will be replaced
Tot plegat, per aconseguir una primera línia de mar harmònica, trencar amb el mur que perimetra l'espai i crear un concepte de platja obert i accessible ja des de l'entorn dels jardins Juli Garreta. 
 
L'objectiu de l'ajuntament és que el projecte estigui enllestit l'estiu del 2018 o aabns si és possible, però això dependrà en gran mesura dels banys de Sant Elm i el Palm Beach. Generalitat i ajuntament treballen actualment per aconseguir que l'actual concessionari arregui l'espai o bé que esperar que la concessió caduqui el 2018 perquè sigui l'ajuntament qui el gestioni directament. 
 
Per fer aquestes actuacions es necessita les complicitats de l'ACA i del departament de Costes, que són els responsables de l'espai.