Activitats satèl·lit a l'Espai Thyssen

L'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols convida al visitant a conèixer l'exposició a través d'un programa d'activitats tan divers com sorprenent: música, cinema, conferències i visites guiades per tots els públics.
L'exposició gira enguany al voltant del Far West i les activitats paral·leles que s'ofereixen més enllà de la visita a l'exposició van en concordància amb la mostra. L'objectiu d'aquest programa d'activitats és aportar-hi un valor pedagògic.
 
This text will be replaced
 
Qui prefereixi visitar l'exposició amb banda snora inclosa pot escollir entre un viatge musical al Far West. seguir el ritme de melodies tradicionals del s.XIX del Nord d'Amèrica o músiques populars de l'Oest. En unes dates i hores concretes i amb el mateix preu de l'entrada a l'exposició es pot gaudir de música en viu.
 
Les pel·lícules del Far West han contribuit durant anys a divulgar el que fou una part molt important de la història dels Estats Units. L'exposició hi dedica una sala i diverses projeccions cinematogràfiques vinculades amb l'exposició. Els més cinèfils poden gaudir de la projecció de 'El asesinato de Jessie James por el cobarde Robert Ford' d'Andrew Dominik; o la pel·lícula 'Sin perdón' de Clint Eastwood, totes dues a l'Espai Port del Festival de la Porta Ferrada i amb accés gratuït. També s'han escollit films menys comercials que es projectaran al cinema Truffaut de Girona en versió original: 'Winchester 73', d'Anthony Mann i 'Apache' de Robert Aldrich. 
 
Les visites guiades són una altra de les ofertes culturals i lúdiques que ofereix l'Espai Thyssen. S'han programat 3 tipus de visites, la clàssica per conèixer a fons tots els detalls de l'exposició comissariada per Miguel Ángel Blanco, la visita familiar perquè grans i petits gaudeixin de 'La il·lusió del Far West' i una visita de nit.
 
Passat l'estiu s'han programat unes conferències al Monestir per aprendre els misteris del western a través de la història i la vinculació entre l'art i el Far West.