Sant Feliu vol acostar la nàutica a tothom amb la construcció d'una marina seca

El Club Nàutic Sant Feliu vol donar un impuls a la nàutica popular amb la creació d'una marina seca amb capacitat per 250 cinquanta embarcacions. L'any 2014 la Generalitat de Catalunya ja va donar el vistiplau al projecte si es trobaven inversors, un compromís aquest juliol el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, assegurant que es posaria a disposició de Sant Feliu totes les eines necessàries per estudiar la viabilitat de la proposta. 
This text will be replaced
Actualment, el Club Nàutic treballa en les actuacions necessàries per tirar-la endavant amb els ulls posats en el 2021, que és l'any que s'ha de renovar la concessió del port. 
 
L'estructura de la marina seca donaria cabuda a 250 embarcacions a motor de fins a vuit metres i es situaria a l'espai d'aparcament que hi ha al davant del Club Nàutic. 
 
Amb aquest projecte es persegueix un doble objectiu: d'una banda acostar la nàutica a tothom amb uns preus més assequibles i de l'altra, donar més espai als vaixells de més eslora que es col·locarien a la dàrsena. 
 
La marina seca seria compatible amb l'espai port del festival de la Porta Ferrada, que cada estiu s'instal·la al mateix indret.