Estiu d'art a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols

Barreja d'artistes i estils en una exposició de pintura que s'ha fet aquests dies a La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i que enceta un conjunt d'exposicions des d'ara i fins al mes de setembre.

This text will be replaced

L'exposició que porta per nom Port Abric ha durat des de l'1 de juliol i fins aquest cap de setmana i ha tingut un notable èxit, sobretot el cap de setmana. De fet, també s'han produit algunes compres de quadres, ja que tots ells tenen un petit cartell amb el nom i contacte de l'artista.

La mostra ha estat organitzada per l'Associació per l'Art i s'ha fet en una petita sala amb finestra al passeig. Un espai expositiu que un dels artistes, Joan Gruart, ha definit com un bombonet.

Agafant el relleu del Port Abric hi ha una exposició col·lectiva que s'inaugura aquest dissabte de pintura acrílicia, gravats i escultra amb Fina Solé i Josep Plazas. Es tracta d'obres pràcticment indèdites de dos artistes que tot i que treballen individualment es coneixen bé.

Després d'aquesta exposició encara n'hi haurà una altra, la tradicional mostra de l'artista ganxona Quimeta Serra. La seva avançada edat va fer que es plantegés no fer-la però finalment i amb l'ajuda de la Cambra de Comerç no faltarà a la seva cita anual. Una mostra amb pintura perquè ja no es veu amb cor de treballar amb ceràmica, però on no hi falten detalls en aquest material que tant bé ha treballat l'artista.