Entrega de desfibril·ladors a Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro

En cas de que algú pateixi una mort sobtada aquesta situació es pot revertir sempre que es tingui un desfibril·lador a mà. Amb aquest missatge tan senzill però a la vegada tan necessari, l'Associació Barcelona Salut i la Fundació Brugada van fer entrega d'un desfibril·lador als municipis de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro
This text will be replaced
 
Dins del marc de la ruta "Cuina i gaudeix, de cor", que promou el benestar i els hàbits cardiosaludables i que va trepitjar per primera vegada les comarques gironines després de passar per tot l'estat, els cardiòlegs Josep i Ramon Brugada van entregar dos desfibril·ladors portàtils a l'alcalde de Sant Feliu Carles Motas i al Regidor de Santa Cristina Xavier Figueras. En aquest sentit, des de Barcelona Salut es treballa perquè llocs molt freqüentats, com platges, instal·lacions esportives o mercats, estiguin cardioprotegits. 
 
La província de Girona, de fet, és el territori que té les espatlles més cobertes, quant a protecció es refereix. Amb el programa Girona Territori Cardioprotegit impulsat per Dipsalut es va aconseguir que tots els municipis gironins tinguessin com a mínim un desfibril·lador. Ara l'objectiu al que aspiren algunes d'aquestes localitats, tal i com va avançar Motas durant el mateix acte, és que es pugui disposar d'un desfibril·lador en un radi de 250 metres.