Manolo García omple l'Espai Port al seu concert al Festival Porta Ferrada

 
Sant Feliu de Guíxols va viure aquest dissabte a la nit un nou concert al Festival de la Porta Ferrada. Aquesta vegada va ser el torn del cantautor català Manolo García que va aconseguir omplir l'Espai Port de milers de fans del rock amb ganes de cantar, saltar i ballar amb l'ex membre de 'Los Rápidos' o 'El último de la fila'.
 
This text will be replaced
 
El concert d'aquest dissabte a la nit va començar amb una telonera molt especial per l'artista, Manolo García va presentar a Ivette Nadal, una cantautora de Granollers de 28 anys que ja ha publicat quatre discos i que té a Manolo García com un dels seus més grans admiradors i que amb el seu últim treball 'Tornar a mare', inspirat en l'anorèxia que va patir, va presentar dissabte davant un Porta Ferrada ple a vessar, alguns dels temes més exitosos de l'àlbum.
 
Després de la petita intervenció d'Ivette Nadal i el seu guitarrista, Manolo García va sortir a l'escenari amb més força que mai per presentar al públic de Porta Ferrada el seu últim disc 'Todo es ahora', un àlbum que aposta per les guitarres i les bones melodies, la principal marca d'identitat de l'artista, i en què va demostrar, una vegada més, que mai s'és massa gran per al rock&roll.
 
Durant el concert es van poder sentir els temes més apreciats i sonats de Manolo García com Pájaros de Barro i també peces noves com Caminaré o Campanas de libertad. En total més de trenta cançons en les que el públic de Sant Feliu no va deixar de moure l'esquelet al ritme del rock fins acabat el concert.