Titelles per prevenir sobre els riscos a les platges

Com posar-se crema solar de forma correcta, com curen els socorristes als banyistes en cas de que es lesionin o com funcionen les banderes de la platja són coses que els nens i nenes van aprendre aquest cap de setmana a les platges de Sant Feliu de Guíxols gràcies a un taller infantil de prevenció organitzat per Creu Roja i la cadena de supermercats Lidl.

This text will be replaced


Els nens que es van acostar a les platges ganxones aquest cap de setmana, dissabte a sant Pol i diumenge a Sant Feliu, van tenir l'oportunitat de gaudir d'un espectacle de titelles poc convencional:  mentre un socorrista els feia explicacions de diversos aspectes relacionats amb la prevenció i la sensibilització sobre els riscos a la platja, un grup de titelles captava l'atenció dels més petits per tal de que el missatge quedés reforçat. Des de l'organització es considera que la millor manera de promoure una sèrie d'actituds i comportaments  és treballar-ho ja des de ben petits.

A més d'aquests consells i informacions d'utilitat, tambés es van fer tallers de promoció dels hàbits saludables, complementats amb el repartiment de fruita fresca. En acabar el taller els nens participants van rebre un diploma de socorrista junior.