Els càmpings gironins inverteixen en una oferta turística més luxosa

Els càmpings gironins han invertit enguany 17 milions d'euros en millorar les seves instal·lacions i avançar cap a un turisme més refinat. Cada cop més es consolida la tendència de voler gaudir de la llibertat del càmping amb el màxim confort possible i des del sector es potencia per tant la oferta turística de primer nivell.
This text will be replaced
En aquesta línia, el càmping Sant Pol de Feliu de Guíxols estrena aquesta temporada dos bungalous de disseny contemporani i acabats de luxe. Es tracta de dos equipaments amb tres habitacions, cuina, bany i menjador pensats per gaudir del càmping com si s'estigués a casa i de forma ecològica. 
 
Els nous bungalous del Càmping Sant Pol són només un exemple de l'ampli ventall d'inversions de millora i renovació que s'han portat a terme als 75 càmpings que integren l'Associació de Càmpings de Girona, un paraigües que busca caminar i créixer en una mateixa direcció. 
 
L'Associació gironina de càmpings és la més gran del país, ofereix 119.000 places d'allotjament i dóna feina a 6.500 persones.