Descombocada la vaga d'escombraries a Sant Feliu de Guíxols

Desconvocada la vaga d'escombraries del servei de neteja de Sant Feliu de Guíxols anunciada per començar aquest cap de setmana. Empresa i treballadors han arribat a un acord que ha permès que dissabte 30 de juliol no comenci aquesta vaga que havia d'afectar al servei de recollida d'escombraries, neteja viària i deixalleria que s'havia d'allargar durant tota la festa major.
 
This text will be replaced
 
Fa una setmana els treballadors van donar a conèixer a l'Ajuntament que a partir d'aquest darrer cap de setmana de juliol només hi hauria els serveis mínims que marca la llei ja que els empleats iniciaven vaga per tal de pressionar a l'empresa a signar un nou conveni col·lectiu amb els treballadors. 
 
En conèixer la convocatòria l'equip de govern va crear un comitè de crisi on a banda de regidors i tècnics municipals també hi havia representants de les dues parts afectades. Un òrgan que ha servit per establir un nous ponts de diàleg entre empresa i treballadors.
 
Malgrat l'anunci de vaga es va fer la setmana passada l'Ajuntament ja havia detectat deficiències en el servei de neteja i recollida el que els va fer pensar que alguna cosa no funcionava.
 
L'alcalde s'ha mostrat molt agraït amb els ajuntaments veïns, així com el departament d'interior i de treball i el delegat del govern a Girona qui es van posar a disposició de la institució ganxona per ajudar en el que calgués. 
 
Tot i tenir la vaga desconvoda i poder recuperar la normalitat de cara els propers dies l'alcalde mira amb preocupació l'estat de la ciutat en quan a neteja viària i recollida d'escombraries, assegurant que el grau d'exigència en aquest sentit serà alt de cara la nova concessió.
 
El nou contracte del servei de neteja viària i recollida d'escombraries arribarà al novembre amb la nova adjudicació.