El Singlot obre tres dies d'humor a Sant Feliu de Guíxols

Ni ensurts, ni deixar de respirar, ni aigua, per aquest Singlot no volem cap remei. Sant Feliu de Guíxols enceta el seu cap de setmana amb més humor amb el Festival Singlot. Tres dies d'humor i comèdia dins el Festival Porta Ferrada amb un programa molt complet i divers.

Aquest dijous es va fer l'obertura oficial del Festival amb el reconeixement a la figura de Leo Bassi. El bufó va rebre el primer premi Singlot que va recollir en nom seu Tortell Poltrona. L'inconformisme de Bassi i la seva irreverència de més de 6 generacions de comediants són un referent per a Singlot i per la comèdia universal.

Presentació a banda va ser Fermí Fernández l'encarregat d'obrir foc amb el primer espectacle: El Somelier. Un tast molt especial i únic on, no tant sols tastarà un gran vi, sinó que el maridarà amb les vivències, sensacions i sentiments de Romà Lentini, "Master of wine" mundial i "Nas d'or universal", posseïdor d'una capacitat olfactiva innata, que més enllà de la seva professió, s'ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat.
Un monòleg aromàtic, complex, amb notes agredolces i un final saborós, escrit per Toni Orensanz i Fermí Fernàndez, protagonitzat pel mateix actor, i dirigit pel també actor Toni Albà.

El Singlot va néixer fa dos anys amb la voluntat de reflexionar sobre la comèdia i ser una plataforma per a la seva exhibició. Comèdia presa seriosament com un element artístic més. La unió del Terrat i The Project amb la complicitat municipal ha permès tirar endavant un festival de llarg recorregut que cada cop està més assentat a la ciutat.

Pel Singlot hi passen noms com Goyo Jiménez, Fermí Fernández o Marc Martínez, que debuta en la comèdia amb l'espectacle Mal Martínez.