Ple absolut per veure l'espectacle de 2Cellos a Porta Ferrada

Sant Feliu de Guíxols i el Porta Ferrada van viure aquest dissabte la que serà possiblement la nit més eclèctica de l'estiu al festival ganxó amb el duo de violoncel·listes croats 2Cellos, que van portar a l'Espai Port els temes amb els que s'han fet famosos arreu del món gràcies a YouTube. 
This text will be replaced
 
Stjepan Hauser i Luka Sulic ronden els 30 anys cada un, i es van conèixer d'adolescents, quan eren estudiants de conservatori i es trobaven amb freqüència a diferents certàmens de violoncel. El 2010 van unir els seus talents per unir la música clàssica i el pop i van pujar a YouTube una versió de "Smooth Criminal" de Michael Jackson, que en dues setmanes va superar els tres milions de visionats.
 
Des d'aquell moment la fama i el reconeixement internacional no van trigar a arribar i en els darrers cinc anys, 2cellos ha fet la volta al món, fins a arribar a Sant Feliu de Guíxols, en el seu primer concert fet mai a Catalunya. 
 
Els assistents al Festival Porta Ferrada van poder veure i sentir una tria del bo i millor del rock i el pop de les darreres dècades. Noms com Michael Jackson, U2 i AC/DC van ser recurrents al llarg d'una nit que també va tenir pinzellades de hits de discoteca dels últims anys com els de Rihanna o Avicii. 
 
L'espectacle va estar dividit en dues clares parts. La primera va comptar amb Hauser i Sulic sols sobre l'escenari. La segona es podria dir que va ser la dels dos cellos més una bateria, que va dotar d'una gran contundència a un show ja de per si sorprenent.