Triple concert d'homenatge al pop-rock espanyol al Porta Ferrada

Salut i rock&roll per tothom en una nit de trobada de tres generacions del pop-rock espanyol. Loquillo va ser el cap de cartell del triple concert orquestrat pel Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols presentant un darrer disc d'allò més elogiat: Vientos del Este. 
This text will be replaced
Amb 38 anys de trajectòria i més de 3 milions de discos venuts, Jose María Sanz va demostrar que està en plena forma i que com acostuma a dir sap fer anys sense envellir. Segur, altiu i fidel al personatge de roquer de la vella escola, el músic de l'Hospitalet va posar d'empeus des del primer instant a centenars de seguidors que feia anys que esperaven amb candeletes la seva tornada a la ciutat ganxona. 
 
La cita no va decebre a un públic que ja venia escalfat. I és que la vetllada d'aquest dilluns va començar a dos quarts de nou del vespre amb el concert d'Elefantes. La veterana banda barcelonina va ser l'encarregada de donar la benvinguda a uns espectadors que arribava dosificadament a l'espai port. El que va començar amb una entrada modesta i la promesa del vocalista de malgrat ser pocs, oferir un concert apoteòsic, va acabar amb un públic entregat corejant grans temes de la banda com "Que yo no lo sabía". 
 
Els madrilenys Izal van ser la tercera formació de la nit en captivar els espectadors de Porta Ferrada. Amb entusiasme, entrega i una legió de fidels seguidors aclamant-los, la banda d'indie pop-rock va fer aterrar la seva gira de presentació de Copacabana a la ciutat ganxona. Amb temes com Tóxica o Pequeña gran revolución, Izal va donar veu a la generació més jove d'aquesta nit d'homenage als fills del rock&roll.