Ple ganxó per debatre sobre les escombraries a petició de l'oposició

Sant Feliu de Guíxols celebrarà un ple extraordinari per debatre sobre el nou contracte d'escombraries a petició de la oposició. El plenari serà aquest dimecres a les 9 el matí i es portarà a terme arran d'una sol·licitud que van entrar dijous passat Convergència Democràtica de Catalunya, Guíxols des del Carrer, Moviment d'Esquerres i la CUP davant de la imminència de la nova adjudicació del contracte d'escombraries el proper mes de novembre. 
This text will be replaced
En un escrit enviat als mitjans de comunicació, la oposició fa pal·lès el seu malestar davant d'un secretisme total diuen del govern, que ha respost amb la convocatòria del plenari. 
 
Els quatre grups consideren que la neteja viària i la gestió de les escombraries és un dels grans temes que cada determinat nombre d'anys ha d'afrontar la ciutat, i donat la seva importància i que es destina en aquesta causa prop d'una cinquena part del pressupost municipal, reclamen conèixer i prendre part de la redacció del nou plec de condicions. 
 
L'actual empresa concessionària del servei d'escombraries de Sant Feliu de Guíxols és CESPA, que la setmana passada va ser protagonista de l'actualitat municipal per la convocatòria de vaga durant la Festa Major per les desavinences entre l'empresa i els treballadors. Una amenaça que finalment no es va complir, ja que la protesta va quedar descombocada dimecres passat després de la pressió de l'ajuntament.