El II Singlot Festival tanca amb bon balanç

El Singlot Festival ha tancat l'edició d'enguany produccions pròpies i duplicant l'assitència a les jornades professionals. En aquesta segona experiència dins del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el certamen de l'humor i la comèdia del Terrat d'Andreu Buenafuente ha exporat les diferents expressions que pren la comèdia i ha donat veu a talents emergents.
This text will be replaced
És el cas de Teatro de Barrio amb "El Rey" o "Mal Martínez, Humor i Hòsties". Precisament aquesta darrera producció ha estat la primera estrena marca Singlot, un muntatge sorgit de les jornades professionals de l'any passat. 
 
Les trobades professionals d'enguany han estat un dels grans èxits d'aquesta edició, doblant el nombre de participants i aconseguint atreure gent de tota Espanya. De les sessions de treball d'aquest any, s'han seelccionat tres propostes per produir i estrenar a la tercera edició del festival. 
 
Des de l'organtizació del Singlot Festival, miren cap al futur amb l'objectiu de créixer en programació, trobar nous espais i enriquir les seccions acadèmica i professional d'aquest certamen de l'humor que pot presumir de ser l'únic de l'estat on conflueixen creadors, productors, exhibidors i distribuidors.