El concert audiovisual del cantautor Se es farà a l'entorn de la Porta Ferrada

El patrimoni antropològic local i la cançó de taverna es fusionen el que s'anomena "Sant Feliu Arran de Mar". Un concert audiovisual que ofereix anualment el cantautor ganxó Sé serveix per fer un repàs a la història local amb la cançó marinera com a banda sonora.
El concert que sempre s'havia celebrat a la plaça del mercat aquest dissabte es portarà a terme per primera vegada a la zona del Monestir. Amb el monument de la Porta Ferrada com a teló de fons, Josep Andújar Sé donarà vida musical a unes 800 fotografies, bona part de les quals van des de principis del Sant Feliu del segle XX i fins els anys 80, fent també un repàs a diferents personatges de la ciutat.
 
Mesos de feina que a partir de les 10 de la nit de dissabte es podran veure en aquest espai monumental. El concert forma part de la programació de cançó de taverna que des de fa 23 anys es porta a terme a Sant Feliu durant l'estiu. De cara les properes setmanes el cant més mariner es podrà escoltar en espais tan emblemàtics com el far del port, el Salvament, els jardins Juli Garreta, la platja de Sant Pol i l'Espai Port on celebren la majoria de concertts del festival internacional de la Porta Ferrada.