Els focs artificials posen el colofó a la Festa Major ganxona

Amb un espectacle pirotècnic de llum i color Sant Feliu de Guíxols va posar el colofó aquest dijous a la nit a la seva Festa Major. Com ja és tradicional, cada 4 d'agost milers de persones van omplir la platja, el salvament o l'entorn del Club Nàutic per no perdre's la màgia dels focs artificials, un show visual que s'orquestra des de  la punta del moll i que s'emmarca dins de l'escenari de postal de la badia de Sant Feliu de Guíxols. 
Donada l'aglomeració de gent, es va desplegar un ampli dispositiu de seguretat que va tallar els carrers del centre de la ciutat i va reforçar la vigilància per garantir l'ordre durant una vetllada que es va desenvolupar amb tota normalitat.
 
Els focs articials del 4 d'agost posaven antigament el punt i final a la Festa Major ganxona però si bé la majoria de comerciants i treballadors locals ja tornen a la feina, les atraccions, la zona de brocanters i barraques i programació festiva s'estiren fins aquest dissabte. Queden per endavant dues nits de concerts i esdeveniments d'allò més tradicionals a la ciutat. 
 
És el cas del carnaval a la fresca, que aquest divendres ressucitarà durant unes hores les carrosses i disfresses d'aquest 2016 per gaudir de la gresca en un ambient d'estiu. I dissabte, tindrà lloc un altre clàssic de les festes de Sant Feliu de Guíxols com és la VIII cursa de pasteres, un autèntic espectacle aquàtic on desenes de colles de d'amics creuen la platja ganxona d'una punta a l'altra disfressats i enfilats en andròmines d'allò més singulars.