El Petit Príncep enamora Sant Feliu de Guíxols

L'Espai Port del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols va viure aquest dissabte un dels moments més màgics del festival. El musical 'El Petit Príncep' va conduir grans i petits a un món màgic i especial en el que les coses més senzilles són les importants de veritat i en què ser feliç amb poca cosa és la clau de tot.

La versió del conte original de Saint-Exupéry feta per Àngel Llàcer i Manu Guix és una obra senzilla i directa en la que les cançons són el fil conductor del relat poètic, un relat fet i pensat perquè els més petits entenguin i coneguin un nou món ple d'aventures, amor i delicadesa, però alhora també pensada perquè els més grans recordin que tots tenim un petit príncep a dins, només cal saber-lo escoltar.
 
Amb un aforament ple, l'escenari de l'Espai Port va anar canviant segons les aventures que vivia el protagonista. En el viatge que porta el Petit Príncep des del seu asteroide fins a la Terra, el nen es va anar aturant durant el camí per conèixer nous mons i fer nous amics. Amb l'escenografia feta per Desilence Studio, l'espectador va viatjar, com el Petit Príncep, des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.
 
Un espectacle que va aconseguir dur als més petits a un món on tot és més senzill i que va treure el Petit Príncep que, fins i tot els més grans, portem dins.