Estopa s'atura a Sant Feliu amb 'Rumba a lo desconocido'

16 anys han passat des de que uns germans de Cornellà van decidir treure un disc amb el que es batejaven i on hi van inserir, entre d'altres temes com aquest. Els anys passen però els èxits perduren i la llista de grans singles dels Estopa és llarguíssima.
This text will be replaced
 
La gira 'Rumba a lo desconocido' s'ha aturat a Sant Feliu de Guíxols, una ciutat que els acull amb la gola a punt per fer ressonar les lletres del sue rumbarock. Aquesta vegada a l'Espai Port i dins del Festival de la Porta Ferrada els germans Muñoz han tornat a demostrar que de betzina no els en falta i segueixen en forma per tocar temes com 'Tu calorro', 'Pastillas de freno', 'Me falta el aliento' o 'La raja', cançons enèrgiques i ballables que de nou han fet tremolar Sant Feliu. El públic va absorvir cadascun dels temes dels Estopa donant-ho tot a la pista i intentant capturar els grans moments que va donar el concert amb els telèfons mòbils. La pluja va permetre que el concert se celebrés sense problemes.
 
Ja fa un any que el grup va iniciar la gira 'Rumba a lo desconocido'. El primer single del seu últim disc no va fer-se esperar. Amb 'Pastillas para dormir' el públic ganxó va demostrar seguir fidel als germans Muñoz. Amb aquesta gira presenten el que és el seu 9è àlbum després del llançament d'Estopa el 1999 amb la  popular 'La Raja de tu falda'.
 
El mes d'octubre tornaran a Girona al pavelló de Fontajau i tancaran la marató de concerts amb un directe el 15 d'octubre a la seva Barcelona.