Estabilitzat l'incendi de Sant Feliu de Guíxols

A les 6:08 de la tarda d'aquest dimecres s'ha declarat un incendi en una zona boscosa de Sant Feliu de Guíxols annexa a la carretera que uneix la població amb Santa Cristina d'Aro.

This text will be replaced

L'incendi  ha estat prop de la rotonda de l'entrada sud de Sant Feliu de Guíxols, pròxim a habitatges i a una benzinera. Mossos d'Esquadra, Policia Local, ADF i dotacions terrestres i aèries dels Bombers de la Generalitat han fet un ampli desplegament donada la tramuntana que bufa i perquè la zona era d'alt risc. Malgrat que el foc ha saltat la carretera en un focus secundari, gràcies a la ràpida reacció s'ha pogut donar per estabilitzat al voltant de les 19:20h, deixant només una petita part de superfície boscosa cremada.

Amb el de Sant Feliu de Guíxols, ja són quatre els incendis que s'han produït en tansols una setmana al Baix Empordà, han estat a Cruïlles, l'Estartit i Vilopriu. Amb aquesta notícia de portada obrim l'informatiu costa brava d'aquest dimecres/dijous, que arriba carregat amb tota l'actualitat de la comarca.