Ara Malikian es posa Porta Ferrada a la butxaca

Benvinguts al gran show d'Ara Malikian. En una experiència catàrtica, aquest dijous el virtuós del violí va fer de mestre de cerimònies transportant el públic del Festival de la Porta Ferrada al seu Líban natal, a l'Alemanya jueva o al sofà de casa seva amb un desvergonyiment només propi d'un geni. 
This text will be replaced
Fent que allò que és gairebé impossible sembli fàcil, Malikian i els seus músics van demostrar que instruments com el violí, la viola, el violoncel o el contrabaix no estan només reservats als grans clàssics de la història de la música interpretant temes de David Bowie, Led Zeppelin o Radiohead. Tot rematat en una magnífica posada en escena on l'intrument no va ser impediment per córrer, saltar i ballar posseïts per la música. 
 
Desprenent amor per la música a cada instant, el violinista libanès va deixar palès que els seus dots humorístics rivalitzen amb el seu talent musical. Proper i enginyós, va deixar que el relat de la seva vida fos el fil conductor d'un generós repertori que va allargar-se prop de dues hores i on també hi va haver espai per la reivindicació plorant el conflicte siri o el genocidi armeni.