L'Amat més personal en una exposició que commemora els 25 anys de la seva mort

Sant Feliu de Guíxols acull una exposició sobre la vessant més personal del pintor Josep Amat en el marc de la commemoració dels 25 anys de la seva mort. La Fundació Josep Amat ha obert el calaix dels records dels artistes per confeccionar una mostra de 25 pintures, algunes d'inèdites, que repassen la vida del creador, la seva dinàmica familiar i el dolor de la Guerra Civil.

This text will be replaced
Aquesta és la segona exposició que es programa a Sant Feliu de Guíxols per commemorar els 25 anys de la mort del pintor estretament vinculat a la ciutat ganxona. Josep Amat va arribar-hi per primera vegada l'any 1933 i posteriorment hi va residir durant prop de 50 anys, convertint-se en un dels grans ambaixadors de Sant Feliu de Guíxols al món.


Amb més de 2.000 pintures, Amat ha estat un pintor que tot i que de forma tardana, ha estat reconegut internacionalment, és per aquest motiu que al llarg d'aquest 2016 serà repetidament homenatjat.

L'exposició es pot visitar fins el 10 de setembre a l'Espai Cendrós de Sant Feliu de Guíxols, un indret on el pintor va viure durant 30 anys.