Sant Feliu celebra la seva 29a Milla Popular

1609 metres. Altrament dit, una milla. Aquesta és la distància que dóna nom a una de les proves esportives populars per excel·lència de l'estiu a Sant Feliu de Guíxols, la Milla Popular, que enguany va arribar a la seva 29a edició
This text will be replaced
 
La prova, que de forma oficiosa acomiada cada any la festa major ganxona finalitzada una setmana abans, té com a principal objectiu el d'atreure quanta més gent possible a gaudir d'una tarda més lúdica que no pas competitiva. És per això que l'emplaçament triat és el mateix Passeig del Mar i la distància que s'ha de recórrer és assequible per a tothom. 
 
De fet, al llarg de la tarda del dissabte es van disputar fins a 18 curses, corresponents als nou grups d'edats possibles i a les categories femenina i masculina. En un circuit tancat d'uns 400 metres, comprès entre l'Ajuntament i el Casino La Constància, els corredors feien el nombre de voltes adequat al seu nivell. Així, els més petits, batejats amb el nom de "caganius", van córrer 250 metres i la distància va anar augmentant fins als reconeguts 1609 metres, disputats a partir de cadets. 
 
La milla popular, com els darrers anys, va reunir al voltant de 300 aficionats a l'atletisme, mescla de ganxons i turistes encuriosits pel muntatge realitzat al Passeig del Mar.