La fira Paper Antic enceta el programa 'Guíxols s'enfira' 2016

Sant Feliu de Guíxols ha iniciat un any més la temporada de fires. El 'Guíxols s'enfira' ofereix durant les últimes setmanes d'agost i tot el mes de setembre una desena de fires temàtiques per a tots els gustos i totes les edats.
 
This text will be replaced
 
La Fira Paper Antic, que fa onze anys que se celebra a la població, ha estat l'encarregada d'encetar aquest seguit d'activitats programades en un moment en què encara hi ha visitants i turistes al poble però que s'allarga fins a finals de setembre quan el turisme ja ha baixat. Aquesta és una manera de dir, des de l'Ajuntament, que Sant Feliu de Guíxols no només organitza activitats durant l'època d'estiu, quan més persones hi ha al municipi, sinó que també celebra esdeveniments al llarg de l'any.
 
La Fira Paper Antic és una mostra de col·leccionisme per aquelles aficionats als còmics antics, novel·les, revistes, postals, mapes o monedes i, fins i tot, plaques de cava. Una gran oferta d'articles amb anys de solera que s'han convertit en objectes únics i petites relíquies que molts aprofiten per afegir a la seva col·lecció o per recordar vells temps.
 
A banda de la fira Paper Antic que s'ha allargat tot el cap de setmana, els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu han acollit aquest diumenge la Fira Iecsalis, un mercat d'antiguitats i brocanters.