Manel tanca la millor edició del Festival de la Porta Ferrada

 
El grup Manel ha tancat la 54a edició del Festival de música més antic de Catalunya, el Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.
 
This text will be replaced
 
Aquest dissabte l'espai Port ganxó s'omplia per última vegada aquesta temporada d'un públic molt entregat que va esgotar totes les localitats per veure Manel. El grup barceloní va començar el concert amb una de les cançons més apreciades de l'últim disc, Les Cosines, en un concert on van presentar el darrer treball Jo Competeixo però on també hi va haver cabuda pels grans èxits d'altres anys com 'Boomerang', 'Teresa Rampell' o 'Benvolgut', peces amb les que el públic va aixecar-se de la cadira per gaudir del concert al màxim.
 
Amb aquest últim concert en el que també es va penjar el cartell de 'sold-out' hauran estat 8 els espectacles amb localitats exhaurides a la que ha estat la millor edició del Festival de la Porta Ferrada. Gairebé 30.000 espectadors han gaudit aquest estiu de totes les activitats programades a banda dels concerts, com les visites a l'Espai Carmen Thyssen, el Village o els espectacles de carrer, el Cicle de Clàssica a l'Església del Monestir i el Teatre Municipal Narcís Masferrer.
 
L'organització del Festival ja està treballant per la propera edició, que serà la número 55, i en la que pretenen seguir essent un referent a Catalunya portant a Sant Feliu de Guíxols concerts únics amb encontres entre artistes, com aquest any el concert d'Omara Portuondo i Diego El Cigala, entre altres, un dels segells de la programació del Porta Ferrada.