Els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu acullen un any més la fira de brocanters Iecsalis

Els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols es van omplir aquest diumenge de curiosos i aficionats al món de les antiguitats
This text will be replaced
 
Dins el programa 'Guíxols s'enfira', la població ha ofert aquest cap de setmana dues fires pels amants del col·leccionisme: dissabte la Rambla Antoni Vidal va acollir la fira Paper Antic i aquest diumenge va ser el torn del Mercat d'antiguitats i brocanters, també coneguda com 'Iecsalis'.
 
Uns vint paradistes provinents d'arreu de les comarques de Girona van oferir un gran ventall de productes i objectes antics amb els que els visitants i curiosos van poder recordar vells temps i també comprar alguna peça per completar aquella col·lecció.
 
Vaixelles de tots els estils i models, antigues càmeres de fotografia, encenedors i, fins i tot, roba del segle XIX, són alguns dels articles que es van poder veure i comprar a la ciutat ganxona.
 
Des del Gremi d'Antiquaris de Girona estan molt satisfets de la rebuda que els fa cada any l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i els seus ciutadans i és per aquesta raó que la majoria de paradistes repeteixen any rere any.