El Guíxols enceta la temporada amb un equip km0

Un equip amb denominació d'origen 100% ganxó, un dels futbols base més potents de les Comarques Gironines en quant a volum de futbolistes i la unitat dels tres clubs de futbol de la ciutat. Ingredients que han de permetre al Guíxols afrontar la temporada amb la moral alta i reptes ambiciosos.

This text will be replaced

Els homes de Gerard Llandrich encaren una nova temporada a Segona Catalana amb l'obligació de tornar a estar a dalt, lluitant per les posicions d'ascens a Primera.  Per fer-ho compten amb una plantilla similar a la de l'any passat nutrida de jugadors de casa amb una presència notable de futbolistes provinents del juvenil de l'Escola de Futbol.

Temporada passada irregular i l'actual amb 2 derbis

La temporada passada el Guíxols va tenir un comportament irregular i cap-i-cua a la lliga. Va començar i acabar malament però a mig calendari va encadenar diverses victòries que li van fer somiar amb l'ascens.

Enguany tindrà rivals importants al davant com el recentment baixat l'Escala però la idea del cos tècnic és està sempre a dalt.  Enguany hi haurà fins a tres derbis comarcals amb Aro i Palafrugell com els rivals a batre al Baix Empordà.

Pretemporada satisfactòria

En pretemporada el Guíxols ha fet un bon paper, tot  i que es va estrenar amb derrota contra el Caldes. En altres enfrontaments ha obtingut un empat de mèrit contra el filial del Girona i ha aconseguit el Torneig de Futbol de Mont-Ras contra Vilartagues i Aro

El tècnic, Gerard Llandrich, s'estrena al capdavant de l'equip amb un projecte que coneix de ben a prop, ja que és també coordinador de l'Escola de Futbol de Sant Feliu. Enguany els tres clubs de la ciutat, Guíxols, EF Sant Feliu i Vilartagues col·laboren estretament en una única estructura que permetrà potenciar els dos primers equips, donar sortida als jugadors del juvenil i construir un dels futbols base més grans de les Comarques Gironines.