Roger Rabassa i Jorge Pérez guanyen la XI Volta del Serrà

Amb un temps d'una hora, 34 minuts i 14 segons Roger Rabassa i Jorge Pérez es van proclamar vencedors de l'11a Volta del Serrà que organitza cada any el Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols.
This text will be replaced
 
La Volta del Serrà és una travessia d'aigües obertes bastant particular, i és que es competeix en equips de dos nedadors que s'han d'anar fent relleus. Mentre un neda l'altre l'acompanya des d'un caiac i tenen la llibertat per fer els relleus que considerin necessaris quan vulguin. El recorregut és de 7 quilòmetres i, amb sortida i arribada a la platja de Sant Feliu, arriba fins a la Punta d'en Bosch. 
 
Enguany la participació va arribar fins als 46 equips inscrits, amb una barreja justa de parelles que es plantejaven la prova d'una forma competitva amb d'altres que anaven a gaudir d'un dia de mar amb unes condiciones òptimes per a la natació i el rem. 
 
A l'equip guanyador, batejat amb el nom de "Los Osos Amorosos", el van acompanyar al podi el "Swim Emotions" a la segona posició i el "Tios Bravos" a la tercera.