Sant Feliu ha viscut la tercera Nit en Blanc

Sant Feliu de Guíxols va viure aquest dissabte la tercera edició de La Nit en Blanc. De les sis de la tarda i fins ben entrada la matinada els carrers de Sant Feliu es van omplir de gent amb ganes de passar una bona estona celebrant aquesta festa de finals d'estiu.
 
This text will be replaced
 
Els comerciants i restauradors ganxons van ser els principals protagonistes de la Nit en Blanc oferint durant tota la tarda nit descomptes, promocions i tastets preparats especialment per aquesta festa. La moda, la gastronomia però també els espectacles i tallers infantils i la música en viu van ser els quatre pilars de La Nit en Blanc que amb poques hores va oferir una gran quantitat d'activitats per a tots els gustos i totes les edats.
 
A partir de les 6 de la tarda els més petits van poder començar a disfrutar dels jocs i espectacles itinerants pels carrers centrals de Sant Feliu, com les construccions de fusta Kapla o el gos gegant El Petit Lilo que va passejar-se durant una bona estona. La companyia La Minúscula també va formar part de la festa igual que l'agrupació musical local Ask The Dust, la Fada Verda o el bar Bohemi's Bistró que va oferir música cubana i boleros.
 
Pel que fa a la moda unes 15 botigues de Sant Feliu van participar a les dues desfilades que es van celebrar en les que es van poder veure les primeres peces de roba per aquesta temporada de tardor-hivern. A més també va haver-hi aparadors vivents i ballats en què cada botiga oferia un espectacle de música i ball dins el seu local.
 
I tot això a més amenitzat amb la gran oferta gastronòmica que dels restauradors de Sant Feliu com els cucurutxos de pernil, mini fuets o formatge de la Carnisseria Can Kiku, el Tast de Guixolencs de la Pastisseria Gironès o el tastet de vermut de l'Empordà de La Vermuteria.