Manifestació per demanar l'alliberament de Can Rius

Equipats amb banyadors, tovalloles, barrets i ulleres de sol també es poden fer protestes i manifestacions. D'aquesta manera la Plataforma Recuperem Can Rius s'ha plantat aquest dissabte al pas de Can Rius sota el Club de Mar de Sant Feliu de Guíxols per reclamar l'alliberament de l'espai per a l'ús públic. 
This text will be replaced
 
El col·lectiu integrat per diversos ciutadans, associacions i partits polítics ganxons ha ocupat Can Rius amb una plantada simbòlica de tovalloles i una banyada popular per reclamar a les administracions públiques, tant Ajuntament com Generalitat, que facin complir la sentència que des de fa tres anys diu que s'ha d'obrir l'espai al camí de ronda i permetre la lliure circulació de la gent.
 
 Tot i que hi ha una concessió en mans del club de Mar fins el 2018, moment en què s'ha reclamat la liberalització absoluta de l'espai, s'ha solicitat també al consistori local que comenci a habilitar la zona amb comoditats, com poden ser escales, que convidin a la població a fer ús de Can Rius. 
 
És la segona vegada que la Plataforma Recuperem Can Rius aconsegueix mobilitzar la ciutadania amb una acció d'aquest tipus després que, ara fa quatre anys, gràcies a una altra manifestació s'aconseguís l'enderrocament del mur que directament impedia l'accés a la zona.