Demanen prorrogar o refer el projecte del pla de barris

L'Ajuntament de Sant Feliu demanarà a la Generalitat allargar a tres anys la reforma del Pla de Barris o poder refer l'actual projecte. L'administració local va rebre la notificació per part del departament que els atorgaven una pròrroga de dos anys per poder executar el que resta de les obres de reforma integral del barri del Puig, emmarcat en el Pla de Barris. 
This text will be replaced
L'ajuntament havia demanat a la Generalitat una pròrroga de tres anys però finalment se'ls ha comunicat que ho hauran d'executar en els propers 15 mesos ja que les obres s'han de portar a terme durant les anualitats del 2016 i 2017. Davant la impossibilitat de tenir-ho enllestit en el temps que es marca per l'abast del projecte, des del consistori enviaran una petició a la Generalitat per poder allargar l'execució del projecte o redimensionar el ja existent.
 
El Pla de Barris suposa la reforma i actualització de diversos carrers, en aquest cas, del barri del Puig. Una zona de la ciutat que havia quedat molt deteriorada per la manca d'inversió durant dècades. El Pla de Barris ha de suposar un rentat de cara a aquests carrers el qual hauria de ser finançat per l'ajuntament i la Generalitat a parts iguals. De moment, però, l'ajuntament no ha rebut cap pagament i tot l'executat s'ha fet amb capital municipal. Fa uns mesos, però, que l'administració local va rebre el compromís per part del govern català que cobraran el que els pertoca.