L'alcalde fa pública la programació cultural per la inauguració del Guíxols Arena

Una nit amb diferents concerts inaugurarà el Guíxols Arena. S'estan ultimant els darrers detalls del que s'ha convertit en un espai polivalent on s'hi podran portar a terme múltiples activitats.
El Guíxols Arena de Sant Feliu quedarà obert al públic aquesta mateixa setmana però no serà fins a mitjans setembre quan se'n farà la inauguració oficial.
 
This text will be replaced
 
Amb la intenció d'obrir l'espai amb tots els honors que es mereix aquest nou equipament s'ha decidit que sigui la nit del dissabte 17 de setembre quan es celebri aquesta inauguració amb una vetllada amb diferents concerts. Un grup local, una orquestra de renom, un dj per tancar així com encara un artista per confirmar farciran aquesta nit que es vol que sigui la oportunitat perfecte per conèixer el nou Guíxols Arena.
 
El Guíxols Arena que esdevé un espai idoni per la celebració de macro concerts amb un aforament per 8.000 espectadors no es vol quedar tan sols com un equipament exclusiu per aquest tipus d'activitats. Ha estat creat per esdevenir un espai polivament, que la ciutadania es faci seu usant-lo per múltiples motius. De fet estarà obert per poder practicar esport, estacionar-hi vehicles i sempre que alguna entitat ho sol·liciti poder-hi portar a terme qualsevol tipus de fira o celebració. Des del consistori ja s'han posat en contacte amb promotors de concerts així com amb entitats i associacions de la població per explicar-los les possibilitats que ofereix.
 
El Guíxols Arena és un espai de 9.700 metres quadrats situat al costat del camp de futbol de Vilartagues. Les obres de condicionament han pujat 410.000 euros.