L'exposició Carmen Thyssen arriba a l'equador de la temporada

L'exposició 'La il·lusió del Far West' de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols ha arribat a l'equador. Des del 25 de juny es pot visitar aquesta exposició única a l'Estat Espanyol i es podrà visitar fins el proper 30 d'octubre.
 
This text will be replaced
 
El balanç una vegada passat l'equador d'aquesta exposició és molt positiu ja que ha tingut una molt bona rebuda. Els mapes, les pintures, els gravats i els objectes antropològics han fet que el factor sorpresa fos un ganxo tant pels adults com per les famílies i els seus fills que han conegut el món del Far West des d'un punt de vista diferent.
 
L'exposició ha anat acompanyada d'activitats paral·leles com el cinema a la fresca que s'ha fet a les nits d'estiu o les pel·lícules que es presentaran properament al cinema Truffaut de Girona. A banda d'aquestes, per aquest mes de setembre s'han organitzat diverses activitats formatives per a docents perquè puguin preparar la visita a l'exposició amb els alumnes.
 
Fins el 30 d'octubre totes les escoles que ho vulguin podran anar a visitar l'exposició a l'Espai Carmen Thyssen pensada també per als més petits.