El Guíxols Arena ja es pot començar a utilitzar

Els ganxons i ganxones ja poden utilitzar el nou espai del Guíxols Arena perquè ja està del tot finalitzat. Aquest dijous l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha estrenat les noves instal·lacions que ocupen un total de 9.723 metres quadrats, amb capacitat per a unes 8.000 persones.
 
This text will be replaced
 
Aquesta és la inversió més gran que fa enguany l'Ajuntament de Sant Feliu a la zona de Vilartagues i és un equipament que, segons l'equip de govern, ha d'anar més enllà de la mateixa ciutat, ja que pot donar un servei a les poblacions del voltant, en tenir un espai condicionat per a usos esportius, d'aparcament, de concerts i altres activitats.
 
La polivalència d'aquest gran espai obert a l'aire lliure, urbanitzat i endereçat, fa que s'hi puguin realitzar diferents activitats: quan no hi hagi concerts hi haurà dues pistes esportives, un aparcament per a 152 turismes i una zona d'autocars. El Guíxols Arena està situat a prop del pavelló poliesportiu, l'insitut de secundària i el camp de futbol de Vilartagues cosa que facilitarà que puguin utilitzar-lo diferents col·lectius.
 
Pel que fa als concerts en els que hi podran quebre un total de 8.000 persones, l'Ajuntament ha començat a moure fils i ja hi ha primers interessats.
 
Per inaugurar aquest espai el cap de setmana del 17 i 18 de setembre se celebrarà una festa de final d'estiu. Entre les activitats organitzades destaquen una cercavila de gegants i castellers, un concert de Quercus, un espectacle de foc, diables i piromusical amb els Diables de Pere Botero i l'últim concert de l'Orquesta Plateria a comarques gironines. Diumenge s'acabarà la festa amb un festival holi de colors.