Viatge al passat amb la XVIII Fira Jocantic de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols ha fet aquest dissabte un viatge en el temps per a tots els nens: els que ho són ara i els que ja fa anys que ho van ser. La XVIII Fira Jocantic ha portat a la Rambla Antoni Vidal tot tipus de jocs i joguines amb les que van gaudir de petits els que avui són pares o, fins i tot, avis.
This text will be replaced
 
Joguines de llauna antigues, nines, vaixells, avions, trens i cotxes de tota mena, scalextrics, però també figures de plàstic o videojocs han atret firaires i aficionats de tota Catalunya i d'alguns punts de França per completar les seves col·leccions i buscar aquelles peces que tant costen de trobar. 
 
També molts dels que van ser nens i volen reviure la seva infància s'acosten a aquests tipus de fires i, tot fent veure que volen regalar alguna cosa als seus fills, es compren algun detall en un atac de nostàlgia. 
 
Referents més recents com Playmòbils, Legos i videojocs que ja no es troben al circuit comercial també han tingut el seu lloc a la XVIII Jocantic, la sisena de les nou fires que se celebren entre l'agost i el setembre a Sant Feliu dins el marc del "Guíxols s'enfira".