La Diada arrenca amb l'ofrena floral a la tomba del President Irla

Com cada any, la Diada Nacional de Catalunya ha arrencat ben d'hora a les comarques gironines amb l'ofrena floral a la tomba de Josep Irla, el que fou 124è President de la Generalitat de Catalunya en l'exili durant 14 anys. 
This text will be replaced
 
La Generalitat, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, representats per Eudald Casadesús, Miquel Noguer, Joan Català i Carles Motas respectivament, han encapçalat el tradicional acte en l'any del 35è aniversari del retorn de les despulles d'Irla a Sant Feliu. 
 
Una vegada més totes les institucions presents han volgut aprofitar el moment per llançar un missatge de reivindicació del dret a decidir i s'ha aprofitat el llegat d'Irla per extrapolar-lo a la situació actual. 
 
Després de les ofrenes florals per part de totes les institucions presents a Sant Feliu i dels respectius discursos, l'Escola de Música local ha interpretat Els Segadors abans de posar punt i final a un acte al que gran part dels presents donarien continuïtat amb la seva assitència a la manifestació organitzada per l'Assemblea i Òmnium a Salt.