La tornada a l'escola augmenta la despesa familiar

La tornada a l'escola ve acompanyada per per múltiples despeses a les famílies. A més dels llibres de text les motxilles cal omplir-les de material de tot tipus que els alumnes necessitaran per les diferents matèries que imparteixen. 
This text will be replaced
Si bé els llibres de text es solen comprar durant l'estiu, les llibretes, llàpissos, així com tots els estris necessaris per poder assolir amb èxit les diverses assignatures s'adquireixen just abans de començar o aquests primers dies de classe.
 
Les papereries s'omplen de famílies que llistat amb mà compren tot el que els mestres requereixen necessari per desenvolupar les matèries. Els alumnes de primària solen marxar de vacances d'estiu amb la llista del material pel proper curs a la bossa, però els de secundària no coneixen tot el que hauran de fer servir fins que tornen al setembre. Així que durant aquesta setmana s'afanyen a trobar-ho tot.
 
Estalviar algun euro quan es parla de la tornada a l'escola sempre és més que complicat, però sí a les despeses en llibres, roba i extraescolars i afegim les especificitats que moltes escoles marquen per la compra del material escolar s'encareix la despesa.
 
Un retorn a les aules que les famílies solen esperar amb ganes per tal que els nens i nenes recuperin les rutines però que converteix el setembre en molt costerut.