Comencen les activitats extraescolars

Amb l'inici del curs acadèmic les obligacions dels nens tornen després de l'estiu, però també tornen algunes de les seves activitats preferides, coses que han hagut de deixar de fer durant uns mesos en benefici de la platja, els casals i els viatges. Si al matí és el torn de l'escola, a la tarda ho és de les activitats extraescolars.
This text will be replaced
 
De la mateixa manera els pares no en tenen prou amb portar al dia les llistes de material escolar, llibres de text i roba per a la pràctica esportiva, i és que molts d'ells han hagut de córrer per apuntar als seus fills i filles per fer allò que més els agradi o també allò que més els que convingui abans que es quedin sense places. És el cas de l'Escola de Dansa Far Away de Sant Feliu de Guíxols, que va obrir un nou centre l'any passat i de cares a aquest curs compta amb moltes ballarines que repeteixen, però també amb moltes altres que, gràcies al boca orella, han sentit curiositat i volen provar amb la dansa. 
 
L'Escola Far Away, que compta amb dues seus més a Llagostera i Cassà, ha fet coincidir l'inici dels seus cursos amb el de les escoles, però és habitual també que molts altres centres, tallers, clubs esportius o acadèmies inaugurin els seus calendaris amb l'arribada del mes d'octubre. En qualsevol cas, tots ells ja tenen la maquinària a punt per absorbir un nombre d'alumnes que, a mesura que millora la situació econòmica de les famílies, és cada vegada major.