Recollida de signatures per reclamar que es faci l'aparcament soterrat del Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Sant  Feliu de Guíxols ha iniciat una recollida de signatures per reclamar que es faci un aparcament soterrat al Passeig Marítm del Municipi. Entenen que és una demanda de comerciants, hotelers i visitants, que podria dinamitzar el centre de la ciutat, que a més els costos de construcció els podria assumir una empresa concessionària i que serviria per remodelar la façana marítima de la ciutat.

This text will be replaced

La proposta, de fet, és recuperar allò que estava projectant l'anterior govern dirigit per Joan Alfons Albó. El bipartit CiU-PSC va projectar un  aparcament soterrat al Passeig Marítim i inclós en va pressupostar els seus estudis preliminars.

Aquest projecte va quedar aturat pel nou alcalde Carles Motas que recelava de la magnitud de la despesa. El nou tripartit TPSF-ERC-PSC ha optat per adaptar diversos solars a aparcaments dissuassoris prop del centre i aposta per un aparcament en alçada a la zona de La Corxera. Una solució que des de CiU entenen que no és òptima.

Des del principal partit de l'oposició ganxona el que es demanava era fer una consulta ciutadana sobre la qüestió però davant del desinterès de l'equip de govern i les dificultats tècniques per tirar-la endavant unilateralment han optat per una recollida de singatures com a mesura de pressió.

Durant el proper mes diversos establiments de la ciutat tindran fulls on qui estigui d'acord amb aquesta proposta s'hi podrà sumar.