L'aigua espatlla l'estrena del Guíxols Arena

Finalment, el Guíxols Arena ja és una realitat. Després que les obres estiguessin pràcticament acabades des de fa un parell de setmanes, aquest dissabte el nou espai polivalent de la ciutat ganxona va quedar inaugurat, encara que a mitges i el que havia de ser una tarda farcida d'activitats i actuacions es va veure molt reduïda per culpa de la pluja.
This text will be replaced
 
La tarda va començar amb una cercavila amb gegants i castellers que va arrossegar la gent des de la plaça Salvador Espriu fins al mateix Guíxols Arena. 
 
La festva havia de seguir fins ben entrada la nit. Els locals Ask The Dust havien d'obrir foc amb el seu folk abans de donar pas a una de les formacions més estimades del rock ganxó, el grup Quercus. Un Piromusical a càrrec dels Diables de Pere Botero era l'encarregat d'encetar la traca final de la nit, culminada pel concert de l'Orquestra Plateria, que s'acomiadaria així amb la seva última actuació a les comarques gironines. Finalment, cap d'aquestes actuacions van poder arribar a veure la llum en el dia que s'havia de posar a lluir un equipament que serà de gran utilitat per a la ciutadania ganxona. 
 
El Guíxols Arena aporta un nou equipament a Sant Feliu de gairebé 10.000 metres quadrats i amb capacitat per 8.000 persones, unes grades fixes per a unes 1.500 persones i l'habilitació a nivell tècnic per dur-hi a terme espectacles de gran format, com poden ser els del Festival Porta Ferrada, així com la realització de tot tipus d'activitats esportives, lúdiques i culturals, a més de la consecució d'unes 150 noves places de pàrquing i una zona d'autocars pel barri de Vilartagas. Les obres han pujat fins als 420.000 euros.