S'apaguen els fogons del restaurant Montserrat - Can Salvi de Sant Feliu de Guíxols

Els fogons del restaurant Can Salvi de Sant Feliu de Guíxols es van apagar per vacances però ja no es tornaran a encendre. Feia 67 anys que la família Clarà-Estanyol conduien aquest restaurant de la façana marítima de Sant Feliu de Guíxols després que l'avi Ralet ajudés a Joan Clarà a aconseguir el traspàs del local on havia fet de cambrer per la família  Cruz.
This text will be replaced
 
El que era el bar Savoy es va convertir en el Montserrat primer un snack i més endavant un restaurant. Un dels fills del matrimoni Clarà - Estanyol ha seguit el negoci familiar fins aquest setembre quan ha tancat portes per jubilació. El restaurant Montserrat, avui conegut per Can Salvi és un dels locals de restauració emblemàtics de la ciutat que diu adéu afectat per la crisi dels últims anys.
 
El fins ara propietari del restaurant tanca una etapa professional i personal que s'ha convertit en la seva vida. Sap que els clients recordaran Can Salvi pel tracte i per oferir cuina de veritat.
 
Quimet Clarà està convençut que en aquest local hi funcionarà qualsevol oferta de restauració. Amb una ubicació immillorable i la il·lusió per arrencar un negoci nou té les de guanyar. Mentrestant esperarà el dia que pugui tornar a la que ha sigut casa seva a dinar o sopar entaulat i recordant els anys viscuts entre fogons.