Els Mossos d'Esquadra valoren positivament un estiu amb més gent i els mateixos delictes

Els Mossos d'Esquadra de l'ABP Baix Empordà-Sant Feliu valoren positivament l'estiu que acabem de passar perquè s'han mantingut les dades delictives dels darrers anys però això sí, aquest any ha crescut el nombre de visitants a la costa Brava Centre per tant per ells ha estat un estiu amb menys activitat delictiva.
Entre les actuacions que han hagut d'atendre destaquen el caos que es va generar a Platja d'Aro durant la gravació d'un Flashmob per part d'uns estrangers. Altres delictes recorrents durant la temporada estival són els furts a la platja i robatoris en segones residències.
 
This text will be replaced
 
Aquest estiu a diferència d'altres anys s'ha notat a Platja d'Aro la presència d'agents uniformats i armats passejant per les zones més transitades i que responen a l'estratègia antiterrorista del país.
 
L'Àrea Bàsica Policial Baix Empordà - Sant Feliu de Guíxols cobreix els municipis de Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Santa Cristina i Sant Feliu. Per aquest estiu també han rebut reforços, una ampliació d'entre 9 i 10 agents a la plantilla però sobretot el reforç puntual que han donat furgonetes vingudes de Girona i també de Manresa.