Els tres clubs de futbol ganxons s'unifiquen en una mateixa estructura

L'Escola de Futbol Sant Feliu, l'Ateneu Deportiu Guíxols i el Vilartagues Club de Futbol s'han unificat sota una mateixa junta directiva en una iniciativa tan pionera a Sant Feliu com a la resta del futbol català.

This text will be replaced

Si bé les entitats es mantenen independents en diversos aspectes, sobretot a nivell federatiu, funcionaran seguint una gestió única que farà que es puguin interpretar com un gran club que va des del futbol formatiu fins al sènior.


D'aquesta manera el que es busca és que hi surti guanyant tothom: per una banda, els nois del futbol base tindran un primer equip de referent i quan finalitzin l'etapa formativa tindran tres sortides directes al futbol sènior; per l'altra, els dos clubs de futbol sènior tindran una font directa de jugadors de la que nodrir les seves plantilles. Aquesta unió dota Sant Feliu d'una de les estructures futbolístiques més grans de les comarques gironines.

Amb un llibre d'estil que té com a principal objectiu que els diferents equips estiguin formats per gent de casa, entre jugadors, jugadores i membres dels cossos tècnics el projecte compta amb la implicació d'unes 450 persones. La suma dels tres clubs, a més, hi aporta quatre conjunts sènior: dos del Guíxols a 2a i 4a catalana, un del Vilartagues a 3a catalana i el femení de l'Escola.