El carrer Sant Martirià estarà arrenjat per Nadal

En pocs dies començaran les obres en aquest tram del carrer Sant Martirià de Sant Feliu de Guíxols. Els treballs d'arrenjament d'aquets vial del centre de la ciutat s'engloben dins les actuacions del Pla de Barris i ja van començar la tardor de l'any passat.
L'empresa que se n'encarregava va deixar la feina a mitges i ara ja s'ha adjudicat l'obra a una altra empresa que l'octubre començarà la feina. Es tracta d'actuar en aquest tram que va del carrer Npu del Garrofer fins a la carretera Girona seguint la mateixa línia que el tram de carrer acabat. A més es connectarà el col·lector d'aigua fins el carrer Jofre, on hi ha la biblioteca Octavi Viader.
 
This text will be replaced
 
Les obres han d'estar acabades abans de Nadal. El govern de la ciutat està a l'aspectativa de saber què passarà amb el Pla de Barris. Fa 6 anys que s'hi treballa i queda molta feina per fer. Han reclamat a la Generalitat una pròrroga de 3 anys per enllestir els projectes i tot i que va ser denegada es va presentar un recurs que sabran com es resol properament. El carrer Santa Magdalena, paral·lel al Sant Martirià i amb molta més llargada és una de les prioritats de vials que s'ha d'arrenjar.
 
Abans però actuaran a la plaça d'alabric. L'aparcament que hi ha just davant de l'asil ha de ser un gran parc i aquest projecte el tiraran endavant l'any que ve tant si hi ha pròrroga de pla de barris com si la deneguen.
 
A través del Pla de Barris se segueixen organitzat activitats socials com algunes festes fetes aquest estiu i s'obre el proper mes una nova convocatòria de subvencions pels comerços locals.