Els voluntaris de la Creu Roja celebren el seu dia

Sense voluntaris la Creu Roja no podria existir. Aquesta organització es va crear amb voluntaris, i ells en són un dels set principis fonamentals i motor essencial dels altres sis. És per això que, ni que sigui per un dia, els voluntaris de la Creu Roja Sant Feliu - Vall d'Aro han parat aquest dissabte per celebrar la seva festivitat i rebre tots aquells agraïments que tant es mereixen.

This text will be replaced

La festa ha començat de bon matí amb un esmorzar, seguit d'un acte institucional. En ell la institució ha agraït la feina altruïsta dels voluntaris i hi ha hagut parlaments de l'alcalde ganxó Carles Motas i del membre històric de l'entitat Jordi Cambronero. La jornada ha seguit amb un tast de cava, un dinar popular i una partida de bingo plena de premis per a tothom.

La festa ha coincidit amb el canvi d'agenda d'activitats que la Creu Roja duu a terme. Finalitzat l'estiu i les tasques a les platges, comença un nou curs en el que el treball amb la gent gran és un dels eixos centrals del programa.

El dia de germanor també ha servit per ser un punt de trobada entre aquells membres dels grups de Creu Roja Joventut, Socors i Intervenció Social que no acostumen a treballar junts i per això no es coneixen tant com voldrien.