La VI Fira de la Mobilitat Sostenible tanca el "Guíxols s'enfira"

La VI Fira de Mobilitat sostenible ha posat punt i final a cinc setmanes de fires a Sant Feliu dins el marc de l'anomenat "Guíxols s'enfira".
This text will be replaced
 
25 estands relacionats amb el món dels vehicles elèctrics, les bicicletes i tots aquells mitjans responsables amb el medi ambient han omplert la Rambla Antoni Vidal, tot coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura. Diverses conferències, una d'elles a càrrec del meteoròleg Francesc Mauri, han completat la jornada.
 
Amb aquesta fira ha finalitzat el "Guíxols s'enfira", una iniciativa que aconsegueix allargar la temporada pel que fa a la dinamització econòmica de la ciutat. Enguany totes les fires han augmentat pel que fa a les xifres de firaires participants i també d'assistència.
 
Des del 20 d'agost i fins al 25 de setembre han passat per Sant Feliu la fira Paperantic, la Iecsalis d'antiquaris i brocanters, l'Scrapmaniàtics, la Fira Mediterrània de Patchwork, la Fira del Dibuix, la Jocantic, el Mercadisc, el Firamotor i la Fira de la Mobilitat Sostenible.