El nou aparcament a la Corxera serà una realitat en 2 anys

El govern de Sant Feliu de Guíxols ha descartat definitivament l'aparcament soterrat al passeig marítim i tot i la pressió que es fa des de l'oposició i per part d'alguns comerciants del centre de la ciutat per reconduir el projecte el govern assegura que no és la seva aposta i que ja en tenen prou d'aquests debats. 
Actualment s'estan recollint signatures a favor de l'aparcament soterrat al passeig però des de l'Ajuntament el regidor d'urbanisme assegura que no el faran, en part perquè és un projecte molot car i que el cost acabaria repercutint en el ciutadà.
 
This text will be replaced
 
Disposats a fer un aparcament a un cost sostenible el govern té gairebé enllestit un Pla de Viabilitat per construir un aparcament en plantes a la zona de la Corxera. Aquest tindrà entre 600 i 700 places i en la seva major part estarà soterrat ja que descarten fer un gran edifici per l'impacte visual que tindria. El govern té previst aprovar aquest pla de viabilitat el mes d'octubre o novembre. Aquest pla és bàsic perquè les empreses s'interessin en fer una inversió amb aspectatives de benefici.
 
Paral·lelament el govern treballa en la redacció del plec de condicions de la zona blava. El que faran serà incloure la construcció d'aquest aparcament en el contracte de gestió de la zona blava.
 
L'aparcament hauria de ser una realitat d'aquí a 2 anys i es plantegen també fer un altre aparcament com el de la Corxera o d'usos provisionals que doni resposta als ciutadans que volen aparcar a l'extrem nord del passeig marítim. Tot amb l'objectiu de reduir el trànsit al front marítim de la ciutat i donar resposta a la manca històrica de places d'aparcament.