L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols assumirà el dèficit de La Corxera dels anys 2012 i 2013

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols assumirà part del dèficit que el Centre Esportiu de La Corxera va tenir els anys 2012 i 2013. El consistori ha acceptat parcialment la proposta de Llop Gestió d'eixugar el desequilibri financer d'aquests dos anys.

This text will be replaced
L'empresa concessionària va presentar documentació amb un dèficit de 38.300 euros i 47.000 euros provinents dels anys 2012 i 2013. D'aquests l'Ajuntament n'eixugarà 24.661 i 31.089 respectivament.

 

Segons el consistori la decisió segueix l'estela del que havien fet els anteriors responsables d'hisenda en l'etapa de Joan Alfons Albó com alcalde i havent analitzat molt minuciosament els comptes d'explotació i el que va fer l'empresa per corregir el desequilibri financer.

TPSF, ERC, PSC i CiU, a favor; MES, en contra

L'equip de Govern de TPSF, ERC i PSC, i el principal partit de l'oposició, CiU, veuen amb bons ulls la decisió, mentre que CUP i GdC l'avalen amb  una abstenció. En canvi el MES considera que l'Ajuntament no hauria de rescatar una empresa que va fer dèficit per "mala gestió".

Des de l'equip de Govern es va recordar que els anys 2012 i 2013 van ser molt durs per la situació financera del país i que molts usuaris van deixar de pagar i anar a la piscina o gimnàs. També que s'ha fet una recerca molt minuciosa per destriar el gra de la palla i pagar només allò que es considera just segons el conveni. No es pagaran despes innecessàries per l'explotació ni les previsions per lloguers no complerts.

El titular d'Hisenda, assegura que els dequilibris s'han corregit i que el servei actualment té una bona valoració per part dels usuaris. També que es tracta d'una concessió pública i que per tant l'Ajunament ha de vetllar per la seva salut.