Sant Feliu acabarà amb els vestigis franquistes

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols acabarà amb els rastres del Franquisme que hi ha a la ciutat. En una acció recolzada per tots els grups municipals, s'eliminarà els petits vestigis que quaranta anys després de la Dictadura encara queden els carrers. 
This text will be replaced
L'ajuntament actuarà en un edifici de la carretera de Palamós a les portes del qual s'hi troben dos rètols del Ministerio de la Vivienda i també als pisos de la urbanització Miquel Mateu, on dos rètols i una placa de carrer recorden al falangista que va entrar amb les tropes franquistes a Barcelona el gener del 1939 i que va ocupar els càrrecs d'alcalde de la ciutat i d'ambaixador de París entre d'altres. 
 
Des de l'equip de govern es proposa enretirar els elements franquistes i rebatejar el grup d'habitatges en conscens amb els veïns, alguns dels quals desconeixien la figura de Miguel Mateu i resten importància al pes simbòlic del nom.
 
L'ajuntament ganxó ha agafat el compromís d'enretirar els símbols franquistes d'ofici en cas de no aconseguir l'aprovació dels veïns i a elaborar un inventari amb la resta d'elements que es detectin.