Torna el Guíxols Escena de Tardor

El Florido Pensil, Dansa d'Agost i Avui no sopem són les tres grans propostes del Guíxols Escena de Tardor.

This text will be replaced

El certamen d'arts escèniques de Sant Feliu de Guíxols aposta un cop més per espectacles de gran format que giren pels grans teatres de Catalunya i que van dirigits a un públic mainstream.


El Florido Pensil és un clàssic dels anys 90 que arribarà el 23 d'octubre per parodiar les escoles franquistes. Dansa d'Agost, que es representarà el 18 de novembre, relata la història tendra i emotiva de 5 germanes d'entre 30 i 40 anys que viuen juntes, mentre que Avui no sopem narra la divertida història d'uns jubilats de classe mitjana de Barcelona que marxen a viure al camp.


Una triple aposta per convidar el públic ganxó a consumir teatre.

El Guíxols Escena de Tardor es complementarà amb dues propostes de format més reduït com són el concert de sardanes del 20 de novembre o un projecte comunitari amb alumnes d'institut.

Com a novetat, el Guíxols Escena de Tardor s'ha adherit a la campanya de la Generalitat Escena 25, una iniciativa nascuda ara fa 4 anys que permet als joves de fins a 25 anys anar al teatre a preus reduits durnat els mesus d'octubre i novembre. Guíxols Escena compta també amb descomptes per diversos col·lectius a més d'abonaments a partir de 2 espectacles.