'El crep de mi vida' presenta un conte per a nens sobre el càncer

Berenar una crep abans d'entrar a l'Hospital a fer una revisió i sortir d'aquesta adonant-se que aquell berenar t'ha canviat la vida i que aquella crep es convertirà en 'El crep de mi vida'.
 
 
Així va ser com Vanessa Nueda va batejar el començament de la seva nova vida després que li diagnostiquessin càncer de mama. 
 
Amb 35 anys i dos fills petits i davant la difícil situació amb la que es van trobar Vanessa i el seu marit van decidir portar la malaltia de la millor manera possible, explicant-ho des d'un primer moment als seus fills. La seva manera d'explicar-los tot el que li aniria passant a la mama va fer que l'Èric i la Martina visquessin la malaltia de la mare com una autèntica aventura. Una aventura que Vanessa ha volgut il·lustrar en format conte perquè totes aquelles mares o famílies que es trobin en la mateixa situació tinguin un recolzament i puguin explicar-ho als seus fills sense que aquests pateixin.
 
El conte que presenta la Vanessa amb les il·lustracions d'Alba Barceló és un recull de com aquesta família ha sabut afrontar de la millor manera possible la malaltia, fent que els petits no hagin patit la duresa del càncer.
 
El conte 'Las aventuras del cáncer', que ja es pot comprar a les llibreries, s'ha presentat a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols.